söndag 1 april 2018

Släpp tjurarna loss det är (snart) vår


Man tvivlar på att slaktens problem handlar om tekniska frågor. Via CDB har svenska slakterier full insyn i hela den svenska kreatursstammen (hur det är utomlands är osäkert.) Det innebär att slakterierna - och deras ägare - kan planera utifrån ett helt annat perspektiv än uppfödarna kan! De kan parera med sina importbehov, importpriser och balansera med svenska slaktpriser och ha ett levandelager i uppfödarnas stallar.

Aldrig tidigare har svenska bönder varit så grundlurade som idag, även om kooperationens slakterier var korrupta så var det inget mot denna maffiasituation som just nu är fallet. Politiken har övergett de svenska bönderna och det är nog en insikt som sakta börjar sippra in i medvetandet. 

Livsmedelsstrategin var startskottet för en sista kamp för svenskt kommersiellt jordbruk. En politisk överenskommelse som inte klarar en mandatperiod ens, utan måste förändras i grunden inom något år.

http://tradgardenjorden.blogspot.se/2018/03/slapp-tjurarna-loss-det-ar-snart-var.html

2 kommentarer:

  1. ja något fel är det. Detta är inte marknadskrafter.
    Jag tror vi är marionetter i ett större spel. Om man slår ut ländernas livsmedelsproduktion och samtidigt får dem att äta fel saker. Så har inte landet någon makt längre.

    SvaraRadera

  2. hello.
    Behöver du ett lån ?
    Avvisas du av banken och vill du få ett lån för att möta dina behov ?
    Du kan få det oavsett din ekonomiska situation. Vi erbjuder hypotekslån, kommersiella lån, internationella lån, personliga lån och så vidare. Vi erbjuder lån till företag, individer och andra. Vi är tillgängliga för att ge dig lån på 5 000 euro till en kurs på 2%. Kontakta oss idag och få förstklassiga finansiella tjänster.

    E-post : patriciacadache@gmail.com
    Whatsapp : +22 995 729 956

    SvaraRadera