tisdag 26 maj 2020

Bryssels nya jordbrukspolitik

Ice Age Farmer: EU: s "Farm to Fork" -strategi presenterades i veckan och beskrev den nödvändiga förändringen i människors diet till insekter som protein och borta från kött / mejeri. EU lovar att tillämpa oöverkomligt höga lyxskatter på kött och mejeri och har tilldelat 100 miljarder euro till BÅDE köpa ut traditionella jordbrukare för att stoppa jordbruket OCH samtidigt finansiera robotkrypodlingar och labbodlat kött. Dessutom planerar de att vägra handelstransaktioner såvida inte partnerländerna LIKENLIG har åtagit sig att "gröna allianser." Detta är en GLOBAL övertagande av vår livsmedelsförsörjning. Förstå det. Exponera det. Odla mat.1 kommentar:

 1. Hej, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och finansiell konsult.

  Behöver du stort finansiell förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotlightglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (personligt lån, affärslån och många fler), vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver.

  Vi tillhandahåller lånetjänster 24 timmar i världsklass. För förfrågningar / frågor? - Skicka ett mail till | spotlightglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!

  SvaraRadera